- The next old generation -

Piercingshop in Eindhoven

Als je op zoek bent naar een professionele piercingshop in Eindhoven, dan zit je bij Tattooshop Corner82 goed. Onze ervaren piercer Mandy is een ware kunstenaar met passie voor haar vak. Mandy's expertise garandeert dat elke piercing niet alleen prachtig is, maar ook professioneel gezet wordt in een veilige en hygiënische omgeving. Je bent van harte welkom in onze piercingshop nabij Veldhoven en Geldrop.

Neem contact opPrijslijst van de piercings in onze piercingshop

Helix

€ 40,-

Oorlel

€ 25,-

Tragus

€ 40,-

Conch

€ 40,-

Neus

€ 40,-

Industrial

€ 70,- incl. wissel

Septum

€ 50,-

Lip

€ 50,-

Tong

€ 60,- incl. wissel

Wenkbrauw 

€ 5o,-

Navel

€ 50,-

Smiley

€ 45,-

Tepel

€ 55,-

Intiem

€ 70,-

Tunnels

€ 25,- per kant. Incl piercen: 40,- per kantNazorg piercings

Heb je een helix laten zetten in onze piercingshop? Of wil je een neuspiercing laten zetten? De genezingstijd verschilt per persoon en per piercing. Hoe gezonder je zelf bent, hoe beter de piercing geneest. Onthoud dat je piercing rust nodig heeft om te genezen, het is een wondje en heeft daarom ook goede verzorging nodig.  

Check je piercing dan ook dagelijks of er geen bultjes of wat dan ook zichtbaar zijn. Let tevens goed op je sieraad dat dit door zwelling niet te strak komt te zitten. Is dit wel het geval kom dan gewoon bij onze piercingshop terug.

Het sieraad wat word geplaatst bij het zetten moet minimaal een half jaar blijven zitten, ga dit ook niet zelf wisselen maar kom naar ons. Onze artiesten doen dit graag voor je! Ga niet googlen of luister niet naar de 'wijze' raad van vrienden/vriendinnen maar kom gewoon bij onze piercingshop terug voor advies.

Hieronder stap voor stap de verzorging:

1. Was eerst goed je handen voor je de piercing aanraakt.

2. Laat lekker lang lauw/warm water over je piercing stromen, daarmee spoel je restjes wondvocht en eventueel vuil weg.

3. Was de piercing met Unicura of sebamed zeep. Rustig inzepen en eventueel de piercing op en neer bewegen. Zit deze te vast, laten zitten, hij kan nooit vast groeien!

4. Goed naspoelen met veel lauw water

5. Droog maken met een schone handdoek en de rest van de dag AFBLIJVEN!


* Gebruik nooit sterilon. Betadine mag eventueel wel.

Plak geen pleisters over de piercing, als dit nodig is voor sport of werk, zorg dat er geen plak rechtstreeks op het wondje of sieraad komt.

* Niet zwemmen in chloor of natuurwater, ook geen bubbelbaden en sauna voor minimaal acht weken. Zoutwater zou wel mogen.

* Bij kleurverandering, hele erge zwelling, uitgroei verschijning, TREK AAN DE BEL. Kom meteen bij onze piercingshop terug, onze piercer staat altijd voor je klaar.

* Bij ontsteking kun je weken in bad of met een bekertje met: dode zeezout, groene badedas classic, soda of biotex. Weken moet minimaal 25 minuten anders heeft het totaal geen zin.

* Haal je sieraad er tijdens de genezingsperiode niet zelf uit! 


Nazorg Tongpiercing

Heb je een tongpiercing laten zetten? Een tongpiercing is een van piercings die het snelst geneest, wel heeft deze de eerste twee weken wat verzorging nodig.


1. Spoel je mond de eerste week elke keer als je iets gegeten hebt met Listerine Zero. De tweede week doe je dit 's morgens en 's avonds.  

2. Praat en eet zo normaal mogelijk. Hoe normaler je doet, hoe sneller je piercing geneest.

3. De zwelling kan je tegen gaan met ijsklontjes of waterijsjes.

4. Na twee weken mag je terug komen in onze piercingshop voor een korter staafje, wacht liever te lang dan te kort.


* Speel niet met je piercing! 

* Drink en eet geen melkproducten de eerste week.

* Kijk een beetje uit met zoenen en andere dingen die je met je mond doet ;)


 Maak een afspraak om jouw piercing te zetten

Ben je klaar om jouw piercing te laten zetten? Maak vandaag nog een afspraak bij onze piercingshop door contact met ons op te nemen of langs te komen. Daarnaast zijn we ook dé bestemming voor het laten zetten van tatoeages. Onze artiesten hebben elk hun eigen stijl en hierdoor kunnen ze elke tatoeage realiseren. Bespreek jouw ontwerp in onze tattooshop en geniet binnen de kortste keren van jouw topstuk.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram