- The next old generation -

Artists

 

Willem

Started from the bottom en now he’s here! Super allround en kan elke stijl met hoge kwaliteit tatoeëren. Door de jaren heen heeft hij zijn WILLEMSTIJL ontwikkeld. Een combinatie tussen realisme en oldschool chicano en als het ff kan het liefst freehand. 
Ondanks dat Willem zelf wel eens een botte lul kan zijn, tatoeëert hij volgens velen heel zachtjes en toch heel snel. Door zijn gebruik van zwart genezen zijn tatoeages super duidelijk.

Wil je een vette sleeve of rugstuk en weet je niet precies wat, laat Willem los op je gaan en je hebt gegarandeerd een prijswaardig topstuk. 


 

 

 Tim Hulsbosch

 Tim draait alweer heel wat jaartjes mee in onze shop. Begonnen met traditional en veel kleur en ondertussen een baas in dotwork en mandala’s. Super strakke lijnen en het gebruik van veel zwart zorgt voor hele cleane tatoeages.

 Tim is super klantvriendelijk met heel veel geduld, neemt alle tijd die nodig is voor een ontwerp, hoe klein ook. Soms een flapuit en gaat graag tegen Willem in – we zouden het moeten vloggen-. Maar staat altijd voor je klaar.

 Wes lee Grey 


Onze Partypooper van de shop. Is goed in fijne lijntjes en dotwork. Wesley's tattoo's zijn al vaak in de prijzen gevallen. hij heeft een voorliefde voor IJsland waar hij ook wel eens als gast tatoeëert. 


Enrico

Enrico is begonnen als leerling in de shop, hij wil de fijne kneepjes van Chicanostijl onder de knie krijgen. Door zijn enthousiasme en gemotiveerde houding is hij nu al super goed op weg! 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram