- The next old generation -

Artists

 

Willem

Started from the bottom en now he’s here! Super allround en kan elke stijl met hoge kwaliteit tatoeëren. Door de jaren heen heeft hij zijn WILLEMSTIJL ontwikkeld. Een combinatie tussen realisme en oldschool chicano en als het ff kan het liefst freehand. 
Ondanks dat Willem zelf wel eens een botte lul kan zijn, tatoeëert hij volgens velen heel zachtjes en toch heel snel. Door zijn gebruik van zwart genezen zijn tatoeages super duidelijk.

Wil je een vette sleeve of rugstuk en weet je niet precies wat, laat Willem los op je gaan en je hebt gegarandeerd een prijswaardig topstuk. 


 

 

 Tim

 Tim draait alweer heel wat jaartjes mee in onze shop. Begonnen met traditional en veel kleur en ondertussen een baas in dotwork en mandala’s. Super strakke lijnen en het gebruik van veel zwart zorgt voor hele cleane tatoeages.

 Tim is super klantvriendelijk met heel veel geduld, neemt alle tijd die nodig is voor een ontwerp, hoe klein ook. Soms een flapuit en gaat graag tegen Willem in – we zouden het moeten vloggen-. Maar staat altijd voor je klaar.

 Nicky - Vaste gastartiest

Niemand kan Nicky’s lach vergeten. Waar Nicky is, is herrie. Tatoeëren kan hij ook als de beste. Gespecialiseerd in Japans met een twist. Zijn tattoos hebben veel felle kleuren en je ziet de Japanse elementen terug komen, maar dan anders vormgegeven.